Η Εταιρία μας


Η έμπνευση, ο έξυπνος σχεδιασμός, η λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την αγάπη και το ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τάσεις στο design αλλά και τη διακόσμηση, είναι τα στοιχεία που δίνουν από το 1973 ιδιαίτερο κύρος στην υπογραφή alexopoulos & co

H alexopoulos&co χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο προφίλ της, την ευελιξία της, τη δυναμική πολιτική της, τη μοντέρνα κουλτούρα της και την υψηλή αισθητική και ποιότητα σε ότι παράγει και διαθέτει στην αγορά. 

Η alexopoulos&co καινοτομεί εφαρμόζοντας νέα υλικά στην κατασκευή επιπλων και φέρνοντας νέες ιδέες και αντιλήψεις για το ρολο τους στην καθημερινή ζωή. 

Ότι δημιουργείται στην alexopoulos&co είναι προσιτό. Αυτό που προέχει για την εταιρία είναι η σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων της, χωρίς καμία έκπτωση στις προδιαγραφές και στην κατασκευαστική αρτιότητα. 

Η alexopoulos&co δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αντιπροσώπους της, αναπτύσσοντας το δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων της, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. 

Παράλληλα, μέσα από την επέκταση και τις νέες δραστηριότητές της, η εταιρία alexopoulos&co αυξάνει τις θέσεις εργασίας συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας. 

Η alexopoulos&co είναι 100% ελληνική και υπερήφανη για αυτό.